My Artwork

Alanya International Art Symposium 2018 

Dutch Art Master Shefqet Avdush Emini

THANK YOU NATALIA 🙏💐🙌

Artist: Natalia Bazhenova, Moscow, Russia

Shefqet Avdush Emini Dutch Art Master -I- KOSOVO

Shefqet Avdush Emini Dutch Art Master -II- KOSOVO

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUSADASI 2018

DUTCH ART MASTER SHEFQET AVDUSH EMINI

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN PRISHTINA,KOSOVO 2013

International Art Symposium in Istanbul 2017

1.International Art Symposium in Alanya 2018 

Dutch Art Master Shefqet Avdush Emini 

2.International Art Symposium in Alanya 2018 

Dutch Art Master  Shefqet Avdush Emini

1.INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN SLOVAKIA 2018

DUTCH ART MASTER SHEFQET AVDUSH EMINI

1.INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN SLOVAKIA 2018

DUTCH ART MASTER SHEFQET AVDUSH EMINI

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN MERSIN

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN MERSIN

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN BOLU,TURKEY

DUTCH ART MASTER SHEFQET AVDUSH EMINI

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN HURGHADA,EGYPT

DUTCH ART MASTER SHEFQET AVDUSH EMINI

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN ISTANBUL 2017

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN ISTANBUL 2017

Here you can see something ... Take a look please

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndoshta nje dite ... ?

 

 

Russia 2013

 

 

 

15-1-2017

ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI
1. https://sites.google.com/site/davidovcartist/
2. http://www.dutchmasterpainters.com/index.php/nl/galerij/category/16...
3.http://www.artvipgallery.com/profile/ShefqetAvdushEmini
4.http://www.freewebs.com/shefqetemini/
5.http://hnkforum.ning.com/profiles/blog/list?user=3sahfkl1nnmvh
6.http://museudeartecontemporaneamac.blogspot.nl/2012/10/blog-post.html
7.http://www.artlyst.com/member-articles/intervist-me-artistin-shefqe...
8.http://www.mastersoftoday.com/Genius/Genius_102.htm
9.http://blog.seniorennet.be/shefqetemini/

Shefqet Avdush Emini