Simposium in Konya 2012

 

 

Master class

Shefqet Avdush Emini

 

Na 3 succesvolle masterclasses georiënteerd op het portret ga ik een nieuwe masterclass van Shefqet Avdush Emini organiseren

 

"Expressionistisch Abstract".

op 4 november 2012

 

Bekend om zijn prachtige kleurencombinaties, snelheid en expressie geeft hij deze dag o.a. 2 geweldige demonstraties met veel tips, aanwijzingen en inspiratie.

 

Prijs masterclass 100 euro

Aanbetaling 40 euro bij inschrijving

(resterend bedrag 2 weken voor masterclass)

 

Incl : alle drankjes, versnaperingen uitgebreide lunch.

Afsluiting met een lekker wijntje

 

Niet inbegrepen materiaal.

Er wordt die dag gewerkt met acrylverf.

De masterclass wordt gehouden in mijn atelier in Gennep.

De groepsgrootte is slechts 8 deelnemers.

 

Shefqet Avdush Emini is geboren in Davidovc-Kosavo en werkt en woont op dit moment in Nederland. Hij studeerde af als beeldend kunstenaar aan de Kunst Academie in Prishtina. Daarna werkte hij als docent beeldende kunst. Hij werkt al 30 jaar als professioneel kunstenaar. Het werk van Emini wordt door kenners beschreven als expressionistisch, abstract en figuratief; artistiek werk met een kleurrijke waaier vol expressie in een uniek spel van kleuren. Met behulp van olie/acryl op doek drukt hij zijn gevoelens uit in abstracte en of figuratieve expressionistische elementen in een levendig palet en een gelaagdheid van kleuren. De kracht en de vrijheid liggen in zijn eigen specifieke coloriet. Emini's werk wordt geëxposeerd in talrijke musea en galerieën: Zweden, Denemarken, Turkije, Egypte, China, Oostenrijk, Nederland, Duitsland, Italië, Groot Brittannië, Spanje, Portugal, Frankrijk (Luver), België, Roemenië, Bulgarije, Macedonië, Slovenië, Kroatië, Servië, Bosnië, Kosovo, Albanië, Brazil Zijn voertaal is engels, maar spreekt een beetje nederlands.(goed te volgen)

 

Je kunt je aanmelden per tel, email of via mijn website

 

Neem een kijkje op de website van Shefqet

www.shefqet.com