Piktori nga Kosova që po pushton galeritë e botës

International Artist

EXHIBITION IN MUSEUM BEIJING,CHINA 2015

 

 

 

 

Book 2014

 

EXHIBITION IN MUSEUM BEIJING,CHINA 2015

 

 

http://kunstwereldwijdnetwerk.nl/profiles/blogs/kristaq-shabani-she...

 
Book: Anthology Of Poetry 2014
Piktori kosovar me banim ne Hollande , i mirenjohuri Shefqet Avdush Emini., antar nderi i L.N.P.SH.A. Pegasi Albania.
Pjesemarres ne antologji madhore te shkrimtareve dhe artisteve nderkombetare, 2014,, realizim i presidentit te lidhjes
 Kristaq Shabani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eva Snyder

Harran, Urfa,Turkey 2015

Symposium in Antalya, Turkey 2014/2015

Review from Patimat Guseynova Sharuhanova 2015
1.http://shefqet.com/index/177588238_%27Review+2015%27.html#.VQ9r8vmG_n9
2.https://sites.google.com/site/davidovcartist/acryl-paintings\
http://www.ex-press.al/index.php?option=com_content&view=article&id=2248%3Ashefqet-avdush-emini-piktori-nga-kosova-qe-po-pushton-galerit-e-botes&catid=106%3Aart&Itemid=151