2017

 

2017

2017

2017

 

 

 

2017

 

 

 

 

 

 

 

Ahmet Ibrahimi 

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

 

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia